Lid worden

Lid worden

Lid worden bij VSW

Duur en verlenging van het lidmaatschap
Een lidmaatschap bij VSW geldt altijd voor 12 maanden. Het lidmaatschap wordt telkens per 1 juli van elk jaar automatisch verlengd, tenzij vóór 1 juni van dat jaar schriftelijk wordt opgezegd bij de ledenadministratie.

Contributie

Afdeling Kwartaal Halfjaar Jaar
Senioren € 45,00 € 90,00 € 180,00
Junioren € 30,50 € 61,00 € 122,00
35+ & 45+ € 20,25 € 40,50 € 81,00
Dames € 27,50 € 55,00 € 110,00
Jeugd € 26,75 € 53,50 € 107,00

 

Kledingplan
eenmalig per seizoen € 19,00 (niet voor de jeugd)

Incasso
De lidmaatschapskosten worden via automatische incasso geïnd. Door het ondertekenen van het aanmeldingsformulier geeft u hiervoor toestemming aan de vereniging.

Spelerspas
Daarnaast hebben spelende leden, met uitzondering van de E- en Pupillen, een KNVB spelerspas nodig. Deze spelerspas is 5 of 10 jaar geldig en de kosten hiervan bedragen € 2,60 éénmalig. De pas wordt na aanmelding als lid door de vereniging bij de KNVB aangevraagd. 

Aanmelden
U kunt zich als lid aanmelden bij VSW door het inleveren van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier.

Bij het aanmeldingsformulier moet u ook de volgende zaken bijvoegen:

  • Een recente pasfoto voor het aanvragen van de spelerspas (dit geldt niet voor de E- en Pupillen). Zonder geldige spelerspas kunt u niet deelnemen aan officiële wedstrijden.
  • Nieuwe voetballeden vanaf 18 jaar en ouder dienen ook een kopie van hun identiteitsbewijs bij het aanmeldingsformulier bij te voegen.

 

Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar de ledenadministratie


Overschrijvingen vanaf andere clubs

Een speler kan lid zijn van meerdere voetbalverenigingen, maar mag slechts in wedstrijden uitkomen voor één veldvoetbalvereniging en één zaalvoetbalvereniging (beide disciplines kunnen uiteraard ondergebracht zijn in één vereniging).

Overschrijving is dan ook nodig

  • als een veldvoetbalspeler voor een andere veldvoetbalvereniging of
  • als zaalvoetbalspeler voor een andere zaalvoetbalvereniging wedstrijden wenst te gaan spelen.


Als u 16 jaar of ouder bent moet u hiervoor een overschrijvingsformulier laten invullen door de vereniging.
Alle verzoeken tot overschrijving naar een andere voetbalvereniging moet u uiterlijk 14 juni van het seizoen indienen voor het volgende seizoen. Als een verzoek tot overschrijving na 14 juni wordt ingediend, wordt dit verzoek behandeld als zijnde een verzoek om dispensatie. Pupillen kunnen in de loop van het seizoen wel overschrijving krijgen. Hiervoor dient een "Verklaring van speelgerechtigheid pupillen" te worden ingevuld door de te verlaten vereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!