Home

Home

Velden op Sportpark de Bosrand gesloten

14 juni 12:30  Velden op Sportpark de Bosrand geslotenmeer »

177x gelezen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

19 mei 13:00  Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. meer »

139x gelezen

Spelers Windesheim terug op het oude nest.

15 mei 13:15  Voor het nieuwe seizoen 21/22 hebben we 3 nieuwe aanwinsten.meer »

537x gelezen

Hartelijk welkom Spik & Span Schoonmaakdiensten bij #DeMooisteClubVanZwolle!

4 april 13:30  Heb je de naam één keer horen vallen, dan vergeet je ‘m nooit meer! In 2016 startte Joeri Schoemaker met zijn schoonmaakbedrijf in Zwolle als thuisbasis, maar vinden hij en zijn collega’s het de gewoonste zaak van de wereld om een eindje te rijden. Naast het dagelijks onderhoud van diverse bedrijfspanden, gezondheidscentra, scholen, etc. in en om Zwolle, verzorgt Spik & Span ook specialistische klussen als tapijtreiniging, glasbewazing, gevelreiniging en opleveringsschoonmaak van woningen of bedrijfspanden na nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Joeri vindt het erg leuk om VSW te kunnen steunen als sponsor: ‘Al even kom ik met Spik & Span in Windesheim voor de wekelijkse schoonmaak van Dorpshuis de Molenkamp, de ‘kantine’ van VSW. Ik ken een paar jongens in de selectie waarmee ikzelf gevoetbald heb. Dat geeft alvast een binding met de vereniging en het dorp. Uiteraard hoop ik hiermee meer naamsbekendheid in de regio te krijgen en in contact te komen met andere sponsoren. Misschien kunnen we meer voor elkaar betekenen!’ Namens de sponsorcie kwam Sidney Meiberg een 3-jarige sponsorcontract met Joeri Schoemaker overeen. Daarbij zal Spik & Span Schoonmaakdiensten eens per jaar alle sponsorborden op specialistische wijze reinigen. In ruil hiervoor wordt een reclamebord op een prominente plek langs het hoofdveld geplaatst. Hartelijk bedankt! Meer info op https://www.schoonmaakbedrijf-zwolle.nl/ en https://www.facebook.com/spikenspanschoonmaakdienstenmeer »

207x gelezen

Sponsor aktie

2 april 7:00  De coronacrisis treft ons allemaal! Onze sponsors hebben het ook zwaar te verduren (gehad) en is het tijd om hen een hart onder de riem te steken. Bestuur en sponsorcie bedanken alle sponsoren voor hun steun aan voetbalvereniging VSW en dat zij ons trouw zijn gebleven tijdens deze, voor iedereen, zware periode. Met medewerking van de Zwolse Zeefdrukkerij en Jumbo Sellekamp Zwolle zijn we een sponsor aktie gestart. Met een mooie bos bloemen en een prachtig blik gevuld met stroopwafels gaat de sponsorcie de komende tijd langs bij alle sponsors om hen persoonlijk te bedanken. De aftrap van de aktie vond plaats bij hoofdsponsor Plankenland Vloeren & Zo. Ook hebben we o.a. Backstage AV en Hordal Machinefabriek bezocht en hen verrast met bloemen en stroopwafels. Koop lokaal en vergeet onze sponsors niet!meer »

233x gelezen

Vacature teammanager en assistent scheidsrechters

16 maart 19:15  VSW is voor seizoen 2021/2022 op zoek naar een enthousiaste teammanager (m/v) voor het 1e elftal. meer »

519x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!