We gaan Ap missen - voetbalsport Windesheim

We gaan Ap missen

We gaan Ap missen

11 januari 2023 9:30


Met grote verslagenheid hebben wij het bericht ontvangen dat onze Ere-Voorzitter, tevens langszittende voorzitter ooit van Vsw, enthousiaste supporter en liefhebber van VSW afgelopen zaterdag na een kort maar heftig ziektebed van ons heen is gegaan.

Ap is op zijn 18de komen voetballen bij VSW, een aantal jaren zelf gevoetbald en uiteindelijk 27 jaar lang voorzitter geweest van onze club VSW. Nog steeds was Ap te vinden rondom de velden bij de wedstirjden, enthousiast als altijd en vaak nog eerder aanwezig dan de spelers. De laatste jaren kwam hij speciaal om zijn kleinzoon te zien voetballen.

Het was een genot om naar de verhalen te luisteren hoe VSW vroeger was en hoe de groei is doorgezet tot wat het nu was. De mooiste verhalen heb ik gehoord in de bestuurskamer. Niets was Ap teveel voor "zijn" voetbalclub VSW, als er wat gedaan moest worden; Ap was erbij.

Bij het 75-jarig bestaan hebben we enorm genoten van alle anekdotes die op tafel kwamen, tijdens het interview, het verzamelen van de info, het gereedmaken van de tentoonstelling. Ik vergeet zijn woorden niet die hij vertelde tijdens het maken van de foto's: "ben ik eindelijk na al die jaren toch een fotomodel", want het duurde 1.5 uur voor we klaar waren. Alleen Ap genoot ervan en dat was aan hem te zien.

Ap we gaan je missen rondom de velden, bestuurskamer en wanneer we je ook tegen kwamen. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor onze club VSW want dat was veel.

Namens alle leden en het bestuur willen wij de familie sterkte wensen in deze moeilijke dagen.

Namens geheel VSW

Rob van Tilburg
Voorzitter VSW

Er is gelegenheid om de familie te condoleren op vrijdag 13 januari van 19.00 tot 20.30 uur in Dorpshuis De Molenkamp,
Geert Grooteweg 21 te Windeheim


7c9b69ba-9f1c-4720-be1b-6a7340b2a124.JPG

73281524-43ef-4367-b91c-6fe8a50d4df2.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!