VACATURE: Trainer jeugd JO7- JM. - voetbalsport Windesheim

VACATURE: Trainer jeugd JO7- JM.

VACATURE: Trainer jeugd JO7- JM.

10 juli 2022 15:00


Voor onze jongste voetballers van 5 tot 7 jaar zoeken wij één of twee gemotiveerde trainer(s).

Spelenderwijs voetballen daar gaat het om! Denk aan het schieten op het doel, het dribbelen met de bal en  goed omgaan met elkaar en de tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: plezier hebben in het spel!!

Competitie voor pupillen is ingedeeld in 4 fasen. Ook jo7 speelt soms een fase van 6 weken competitie op zaterdag.

Je bent geduldig, kan goed met kinderen omgaan en stimuleert de motiveert de kinderen om ze stap voor stap het voetbalspel bij te brengen! Ervaring als trainer is niet persé nodig, maar plezier en enthousiasme wel!!

De trainer kan een ouder van één van de spelers zijn maar ook ieder ander die interesse heeft is van harte welkom om zich aan te melden! Ook als stageplek is het een mogelijkheid omdat wij een Erkend Leerbedrijf zijn!

Als trainer geef je één keer per week training aan deze kinderen en begeleidt je ze op zaterdag bij de wedstrijdjes. Ook combinatietraining met een ervaren trainer is mogelijk op woensdag van 16.30 uur-17.30 uur. Zelfs een cursus voor pupillen trainer KNVB mag je volgen!!

Bij voorkeur de training aan het eind van de middag of begin van de avond , maar in overleg is er veel mogelijk!

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Irma Nijboer-Rook  via 06-48521694 of irmarook@hotmail.com

JO8.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!