SVI 11 – VSW 3
 
Vandaag staat de lastige uitwedstrijd tegen SVI 11 op het programma. Wel is het een wedstrijd waar we onze achterstand op onze tegenstander van vandaag kunnen verkleinen tot een punt. 
 
We beginnen de warming up met 13 man maar al gauw blijkt dat Yarno teveel last heeft om te voetballen en moeten we het met 12 man doen. Helaas zitten er nog wat boys bij die niet helemaal ongeschonden uit de vorige wedstrijden zijn gekomen dus het lijkt een lastige middag te worden. Gelukkig staat onze kev paraat in windesheim dus die gaan we maar even ophalen, Rajco die als toeschouwer kwam aanlopen besluit zijn spullen ook op te halen waardoor we toch nog de nodige wissels hebben.
 
Als we terugkomen op het sportpark is de wedstrijd al begonnen en horen we helaas dat het 1-0 staat in het voordeel van SVI. Toch zien we in het verloop van de eerste helft dat SVI het toch lastig krijgt om de voorsprong vast te houden. Windesheim zet druk en dat leidt tot een aantal kansen, terwijl SVI nog amper voor de goal van John te vinden is. Als Kevin zich goed en wel heeft omgekleed, mag hij direct invallen. Tristan heeft teveel last van de enkel en we willen ons jonge talent niet onnodig belasten, dus hij gaat eraf. Vlak voor rust nog een perfect uitgespeelde kans, die Bert eigenlijk al telde toen hij de bal afspeelde aan Harry, maar Harry schiet hem beheerst net naast.
 
Rust.
 
De tweede helft begint en het HJ-Team gaat verder met waar het de eerste helft mee is gestopt; druk zetten richting het doel van SVI. Dit resulteert vrij vlot op een vrije trap op een mogelijke posititie, helaas wordt de bal er net niet ingelopen door Wilbert, die niet veel later een vernietigend schot op de vuisten van de doelman uiteen ziet spatten. Even later gaat Ronald over rechts aan de haal, geeft een prima voorzet die Harry net over de lat ziet gaan. Na een kwartier volgen er 2 wissels. Wesley die in de rust is aangeschoven komt erin voor Wouter, en Chris vervangt Bert in de spits.
SVI probeert wat aan te zetten wat resulteert in een uitbraak die eindigt in een corner. Dode spelmomenten waren niet zo best vandaag voor VSW. Hier viel de 1-0 al uit en deze corner zorgde ook voor de 2-0. Er stond nog een mannetje van SVI achterin vrij die de bal zo in de goal kon prikken. Na deze goal is het gevoel dat er wat te halen valt er helaas een beetje af bij VSW. Als de scheids van vandaag ook nogal eens vergeet dat hij niet 1 kant op moet fluiten wordt het steeds lastiger. Windesheim komt er minder aan te pas en SVI komt steeds makkelijker voor de goal van John, die het team een aantal keer in de wedstrijd kan houden. Helaas komt na een snelle counter de teller op 3-0 te staan. Willard komt in botsing met zijn directe tegenstander en kan niet verder, Rajco vervangt hem. Kort na de 3-0 valt er dan toch wat te juichen vandaag. Wilbert scoort de 3-1. Het juichen deed hij minder handig voor de scheids, waar hij al geen vriendjes mee was vandaag. Het rare was, dat niet Wilbert zijn zonden even 10 minuten mocht overdenken, maar in dit geval onze bonnie even op de bank plaats mocht nemen omdat de scheids het niet eens was met zijn woorden: ”ach laat m toch, gekkie”. Nu wordt het helemaal lastig om hier nog een resultaat weg te halen. Nadat bonnie de laatste 5 minuten nog mee mocht voetballen, fluit de scheids voor het laatste fluitsignaal.
 
Al met al jammer van dit resultaat, want er had best meer ingezeten vandaag. Misschien dat om 12.30 uur voetballen niet helemaal prettig is voor het HJ-Team. Maar gelukkig komt dat niet heel vaak voor. Kop omhoog en op naar volgende week. Dan staat de wedstrijd tegen WVF 8 op het programma. 14.30 uur op sportpark de Bosrand. Komt dat zien! 
 

Route beschrijving naar VSW

Sponsoren

Plankenland 200 150

 “SponsorKliks,

 TotMaandaglogo zwartgroen Print CMYK